9,1
572 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

572 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

eerlijkheid, betrouwbaar

Dhr en Mevr. Schwebke (Oostzaan)
14-08-2014

Prima garage, met goede service en leuk personeel

Anoniem
12-08-2014

Vlotte en deskundige afhandeling

Anoniem
12-08-2014

nette behandeling, alleen bij terugroep akties, wat vaak voorkomt helaas, vervangende auto aanbieden

Anoniem
12-08-2014

Benaderen van de klant, behulpzaam bij camaliteiten, advies geven enz.kan volgens mij NIET beter

D de Weerd (Zaandam)
12-08-2014

Fantastische garage, werkplaats en showroom, we zijn meer dan tevreden!

Anoniem
11-08-2014

vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam

Anoniem
07-08-2014

Om dat alles goed word verteld

Anoniem
05-08-2014

Ik ben tevreden over de uitvoering van de service beurten, uitleg, klantvriendelijkheid. Administratief 1 minpunt want ik heb dit jaar geen herinnering voor de jaarlijkse beurt gehad, mogelijk doordat mijn adreswijziging van 2 jaar geleden niet goed is ingevoerd. De factuur bij de aankoop destijds liet ook te wensen over

Anoniem
30-07-2014

Vriendelijke medewerker, nam de tijd om alles door te nemen en uit te leggen. Klantenservice staat zo te zien hoog in het vaandel. Dit is erg fijn.

Anoniem
30-07-2014

De netheid waarmee gewerkt wordt en de kllant vriendelijkheid

Mevr. J.H.E. Tellemman (Krommenie)
29-07-2014

Attent.Correct en vriendelijk.

Dhr.R.van der Grijspaarde (Amsterdam)
29-07-2014

klantvriendelijk, heldere uitleg over hoe en waarom

H.J.Rorije
24-07-2014

Er wordt prima service verleend en je wordt goed op de hoogte gebracht van eventuele reparaties.

Anoniem
23-07-2014

Vriendelijk,vakbekwaam ,niet opdringerig,goede informatie

Chris Beets (Amsterdam)
23-07-2014

sommige aspecten kunnen altijd beter. - zo vond ik glas van thee niet geheel schoon maar heeft meer met service te maken dan met de auto zelf - bij een taxatie van huidige auto (vorig jaar) weinig te onderhandelen, bleek bij andere Toyota hogere taxatie te krijgen

A. de Haan (Assendelft)
18-07-2014

de vraag voor een taxatie van mijn auto bij inruil was niet doorgegeven. Een specificatie betreffend een extra kosten is niet geleverd

Gerard Sas (Zaandam)
18-07-2014

Helaas bij aflevering was de navigatiesysteem niet ingebouwd en er waren geen matten. Dit was 2 dagen later opgelost.

Dhr. A.P. Gill (Krommenie)
17-07-2014

Klantgericht, goede service.

Anoniem
16-07-2014

Klant vriendelijk.

Dhr. A.Starreveld (Zaandam)
08-07-2014

netjes ontvangen, goede uitleg, goede eerste indruk

Anoniem
08-07-2014

Altijd een correcte behandeling en uitvoering van werkzaamheden. Deze dealer geeft je het welkom en tevredenheids gevoel!

Anoniem
08-07-2014

Prima service Klantvriendelijk personeel

Ger Jonker (Zaandam)
07-07-2014

Direct contact met de monteur waardoor je eventuele probleem duidelijk overkomt, verder sympathieke mensen. Zou zelfs een 10 zijn als er ook nog een vervangende auto of scooter beschikbaar zou zijn voor grotere beurten of reparaties, de leenfiets is wel erg mager.

G. F. Scholts (Oostzaan)
26-06-2014

tevredenheid,deskundigheid en vriendelijkheid

joop koeberg (amsterdam)
26-06-2014

We hadden zelf de auto al uitgekozen, we kregen prima informatie. Vriendelijke man. Prima uitleg hoe de auto werkt.

Anoniem
26-06-2014

Pretige behandeling, geen klachten

Anoniem
26-06-2014

Alles was prima, goed geholpen, zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Niets op aan te merken.

Anoniem
26-06-2014

Een goede uitleg en behandeling van de sflevering

A.B.Morselt (Zaandam)
26-06-2014

goede service ..

Anoniem
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.