9,1
665 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

665 beoordelingen

Filter

Heel goede service Ik ben tevreden met de service en vriendelijkheid

E.P.H. P
02-09-2022

Goede service en klantvriendelijk Altijd vriendelijk geholpen, en zeer tevreden over service en onderhoud.

K.M. V
12-08-2022

top service al vele jaren zeer tevreden over Beeks, jammer dat het dealerschap is gewijzigd in erkende reparateur

H.J.F. S
07-08-2022

Een dealer en service met KLASSE voor de klant Auto Beeks Toyota is nog een dealer waar de klant zich gezien en waardeert voelt. Verder zijn ze flexibel en meedenkend voor de klant. Een aanrader wat mij betreft.

Michel Amstelveen
24-07-2022

Zeer goede dienstverlening Zo als altijd prima geregeld en hoge kwaliteit dienstverlening!

De Kwant
22-07-2022

Persoonlijke aandacht zoals het hoort. Alle aandacht bij de verkenningsfase, tegen sluitingstijd trouwens. Tussendoor leuk contact met de verkoper en bij aflevering echt alle tijd en moeite om alles duidelijk te maken. Een klein bedrijf met aandacht en service van een niveau waar menig groot bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

J.B. Visser
19-07-2022

Goede service Ik ben erg tevreden met de service e de vriendelijkheid van Toyota beeks.

Marloes
06-07-2022

goed en correct contact verloopt op een fijne manier en ik krijg altijd goede reactie op mijn vragen en opmerkingen

ruben lammers
24-06-2022

Eerlijk en oprecht Vriendelijk. Oprecht. Komen afspraken na

Toyota eigenaar
02-06-2022

Gewoon goed bezig Warm ontvangen, onderhoud is netjes uitgevoerd, auto is schoon opgeleverd.

Toyota eigenaar
21-04-2022

topper ben zeer te vrede over het onderhoud ik wist van te voren wat de kosten waren kon er op wachten goede koffie echte kopjes geen plastik

F. T
01-04-2022

Prima service Ik ben zeer tevreden over de dealer

Anneke Haas de
29-03-2022

Goede service Zeer tevreden met Beeks

Toyota eigenaar
10-03-2022

Al jaren rij ik Toyota. Nooit geen problemen gehad. Dus goede kwaliteit. Personeel Toyota garage vriendelijk. Al jaren rij ik Toyota. Nooit geen problemen gehad. Dus een wagen van goede kwaliteit. Personeel Toyota garage vriendelijk.

Toyota eigenaar
07-03-2022

Een professioneel bedrijf met prima service Voor de 2e keer een nieuwe auto gekocht bij deze dealer. In alle rust en ruimte gekomen tot de aanschaf van een Toyota Corolla GR Hybride en de inruil van een Yaris. Een heel plezierige en vakkundige verkoper gaf ons het goede gevoel bij deze niet alledaagse deal. Tot en met de aflevering van de nieuwe auto was het service niveau gewoon perfect!

J. E
26-01-2022

Persoonlijk Ben aangenaam verrast door de persoonlijke ervaring bij de dealer.

F. T
09-01-2022

Vertrouwde kwaliteit en goede service! Erg blij met de nieuwe Toyota, vertrouwde kwaliteit !!

Roland de K.
05-01-2022

Prima service Servicegerichte mensen en onderhoud en reparatie goed uitgevoerd! Prima op de hoogte gehouden van de vorderingen

Toyota eigenaar
28-12-2021

Goede sevice Goede dealer..no nonsense!

H.B. Heuer
10-12-2021

Prettig Ik word hier al jaren prettig ( 7) geholpen

J.M. V
28-11-2021

klantvriendelijk en goede service al 10 jaar klant en al 10 jaar een uitstekende ervaring wat betreft onderhoud en vakmanschap van garage Beeks.

J. Ooster.....
23-10-2021

Zeer vertrouwd adres, eerlijk en vriendelijk.

cj van leeuwen (Heemskerk)
19-07-2021

Prima service.

René Wassenaar (Zaandijk )
19-07-2021

Goede en vriendelijke ontvangst. Werken netjes. Auto op tijd klaar. Uitleg wat er gedaan is. Service boekje bijgewerkt. Kortom een autobedrijf waar wij graag komen.

R.P.Braun (Zaandam)
12-07-2021

Een fijne dealer met zeer bekwaam en vakkundig personeel.

J.M.Hofman (Zaandam)
09-07-2021

Vrijwel altijd een vlotte en uitermate goede behandeling van de auto bij een controlebeurt. Uitleg over de reparatie en soms nader overleg tijdens een onderhoud van de auto met prijsopgave. Uitermate vriendelijk personeel.

Dick Bouman (Heemskerk)
09-07-2021

Correcte behandeling, prettig en vriendelijke mensen.

dhr W.boontjes (assendelft)
30-06-2021

Zeer bekwaam en indien nodig met de klant meedenken.

D. Hollemans (Koog aan de Zaan)
24-06-2021

Een dealer waar je een vertrouwd gevoel bij hebt en altijd terecht kunt met eventuele problemen die vervolgens deskundig worden opgelost!

Johan van der Zee (Zaandam)
23-06-2021

Super garage.

R.M. TAMBACH (Krommenie )
23-06-2021