9,1
650 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

650 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Persoonlijk Ben aangenaam verrast door de persoonlijke ervaring bij de dealer.

F. T
09-01-2022

Vertrouwde kwaliteit en goede service! Erg blij met de nieuwe Toyota, vertrouwde kwaliteit !!

Roland de K.
05-01-2022

Prima service Servicegerichte mensen en onderhoud en reparatie goed uitgevoerd! Prima op de hoogte gehouden van de vorderingen

Toyota eigenaar
28-12-2021

Goede sevice Goede dealer..no nonsense!

H.B. Heuer
10-12-2021

Prettig Ik word hier al jaren prettig ( 7) geholpen

J.M. V
28-11-2021

klantvriendelijk en goede service al 10 jaar klant en al 10 jaar een uitstekende ervaring wat betreft onderhoud en vakmanschap van garage Beeks.

J. Ooster.....
23-10-2021

Zeer vertrouwd adres, eerlijk en vriendelijk.

cj van leeuwen (Heemskerk)
19-07-2021

Prima service.

René Wassenaar (Zaandijk )
19-07-2021

Goede en vriendelijke ontvangst. Werken netjes. Auto op tijd klaar. Uitleg wat er gedaan is. Service boekje bijgewerkt. Kortom een autobedrijf waar wij graag komen.

R.P.Braun (Zaandam)
12-07-2021

Een fijne dealer met zeer bekwaam en vakkundig personeel.

J.M.Hofman (Zaandam)
09-07-2021

Vrijwel altijd een vlotte en uitermate goede behandeling van de auto bij een controlebeurt. Uitleg over de reparatie en soms nader overleg tijdens een onderhoud van de auto met prijsopgave. Uitermate vriendelijk personeel.

Dick Bouman (Heemskerk)
09-07-2021

Correcte behandeling, prettig en vriendelijke mensen.

dhr W.boontjes (assendelft)
30-06-2021

Zeer bekwaam en indien nodig met de klant meedenken.

D. Hollemans (Koog aan de Zaan)
24-06-2021

Een dealer waar je een vertrouwd gevoel bij hebt en altijd terecht kunt met eventuele problemen die vervolgens deskundig worden opgelost!

Johan van der Zee (Zaandam)
23-06-2021

Super garage.

R.M. TAMBACH (Krommenie )
23-06-2021

Vriendelijk en professioneel.

Maroes zirschky (Amsterdam )
21-06-2021

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Auto Beeks vanuit de receptie mij te woord staat en over de uitgevoerde werkzaamheden.

Henk Gorthuis (Zaandam)
11-06-2021

Prima service en zeer correcte medewerkers.

Gre Vet (Assendelft)
11-06-2021

Prettige receptie. Goed onderhoud.

P.k.schwebke (Oostzaan )
11-06-2021

Vriendelijk personeel en niet opdringerig. Goede verkoper.

W.Klaasing (Vijfhuizen)
11-06-2021

Beeks geeft een vriendelijk en profesioneel gevoel.

J.Prins (Zaandam)
03-06-2021

Prima Toyota dealer, vakmanschap en klantvriendelijkheid staan al jaren voorop.

Simon de Graaff
03-06-2021

Uitstekende en vriendelijke service.

John van Loon (Wormerveer)
03-06-2021

Goede service, klantvriendelijk, denken met je mee, kortom top!

Fam Koomen (Wormerveer)
27-05-2021

Erg tevreden, uitstraling showroom en wachtruimte en toilet gedateerd, wel schoon en netjes, kwaliteit koffie kan beter, er zou wel iets in geïnvesteerd mogen worden. Op het personeel niets aan te merken, baliepersoneel ook vrolijk, behulpzaam, erg klantvriendelijk.

Ilse Amelsbeek (Zaandijk)
25-05-2021

Nette werkplaats, goed geholpen, niets op aan te merken.

Peter kramer (Zaandam)
05-05-2021

Ik kom graag bij auto Beeks, de mensen zijn altijd vriendelijk, de service altijd perfect, er wordt niets gedaan zonder overleg, het is als thuiskomen, de meeste herkennen je na een jaar nog ( ik kom alleen voor jaarlijkse controle en onderhoud) noemen je zelfs bij naam, gezellig en altijd prima service, mocht ik aan een nieuwe auto toe zijn dan wordt het weer auto Beeks, bedankt voor de goede service en adviezen.

Petra henneke
03-05-2021

Ik ben zoals altijd goed en vriendelijk geholpen.

Mevr. Agnes Brans Filius (Zaandam)
22-04-2021

Vanaf 2009 naar volle tevredenheid mijn auto na aankoop in onderhoud gehouden bij Auto Beeks in Zaandam. Wordt altijd vriendelijk ontvangen, wordt geluisterd naar verzoeken, zéér klantvriendelijk, ter zaken kundig en betrouwbaar. En, indien nodig, kan ik snel terecht voor een reparatie.

Louise van Dam (Amsterdam)
20-04-2021

Goeie zaak.

F.Boers (Zaandijk)
09-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.