9,1
634 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

634 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Auto Beeks vanuit de receptie mij te woord staat en over de uitgevoerde werkzaamheden.

Henk Gorthuis (Zaandam)
11-06-2021

Prima service en zeer correcte medewerkers.

Gre Vet (Assendelft)
11-06-2021

Prettige receptie. Goed onderhoud.

P.k.schwebke (Oostzaan )
11-06-2021

Vriendelijk personeel en niet opdringerig. Goede verkoper.

W.Klaasing (Vijfhuizen)
11-06-2021

Beeks geeft een vriendelijk en profesioneel gevoel.

J.Prins (Zaandam)
03-06-2021

Prima Toyota dealer, vakmanschap en klantvriendelijkheid staan al jaren voorop.

Simon de Graaff
03-06-2021

Uitstekende en vriendelijke service.

John van Loon (Wormerveer)
03-06-2021

Goede service, klantvriendelijk, denken met je mee, kortom top!

Fam Koomen (Wormerveer)
27-05-2021

Erg tevreden, uitstraling showroom en wachtruimte en toilet gedateerd, wel schoon en netjes, kwaliteit koffie kan beter, er zou wel iets in geïnvesteerd mogen worden. Op het personeel niets aan te merken, baliepersoneel ook vrolijk, behulpzaam, erg klantvriendelijk.

Ilse Amelsbeek (Zaandijk)
25-05-2021

Nette werkplaats, goed geholpen, niets op aan te merken.

Peter kramer (Zaandam)
05-05-2021

Ik kom graag bij auto Beeks, de mensen zijn altijd vriendelijk, de service altijd perfect, er wordt niets gedaan zonder overleg, het is als thuiskomen, de meeste herkennen je na een jaar nog ( ik kom alleen voor jaarlijkse controle en onderhoud) noemen je zelfs bij naam, gezellig en altijd prima service, mocht ik aan een nieuwe auto toe zijn dan wordt het weer auto Beeks, bedankt voor de goede service en adviezen.

Petra henneke
03-05-2021

Ik ben zoals altijd goed en vriendelijk geholpen.

Mevr. Agnes Brans Filius (Zaandam)
22-04-2021

Vanaf 2009 naar volle tevredenheid mijn auto na aankoop in onderhoud gehouden bij Auto Beeks in Zaandam. Wordt altijd vriendelijk ontvangen, wordt geluisterd naar verzoeken, zéér klantvriendelijk, ter zaken kundig en betrouwbaar. En, indien nodig, kan ik snel terecht voor een reparatie.

Louise van Dam (Amsterdam)
20-04-2021

Goeie zaak.

F.Boers (Zaandijk)
09-04-2021

Prettig, kleinschalig bedrijf met prima service.

M. Naarden (Zaandam )
01-04-2021

Uitstekende dealer, meedenkers, stipt op tijd dus korte wachttijden.

JRS HR&S (Wormerland)
25-03-2021

Ga zo door, is perfect.

Ruud van Gelderen (Zaandam)
24-03-2021

Goed, klantvriendelijke en snelle service.

Mario de Paauw (Landsmeer)
18-03-2021

Zoals al eerder aangegeven: Vriendelijk, servicegericht, deskundig en altijd behulpzaam! Zij denken met je mee.

Fred van der Meijden (Zaandam)
05-03-2021

Kennis van hun producten, zeer vriendelijk en goede service.

Chris Wildeboer (Heemskerk)
04-03-2021

Betrouwbaar.

Harm Fris
04-03-2021

Super service, nooit problemen.

Brigitte van lemmeren (Amsterdam )
25-02-2021

Met verkoop en garage goede contacten.

Nico Hoogervorst (Krommenie )
22-02-2021

Prima contact.

V meurs (Zaandam)
11-02-2021

Meer dan tien jaar goede service.

Piet Lansu (Krommenie)
11-02-2021

Fijne garage. Aardig personeel. Klantvriendelijk.

Els van der Kleij (Amsterdam)
04-02-2021

Goede service, afspraken nagekomen en vriendelijk geholpen.

Harrie van der Laan (Wormerveer )
21-01-2021

Mijn 7e Toyota bij Beeks vandaan en altijd correct en persoonlijke behandeling.

Mijnheer Stef (Krommenie)
21-01-2021

Een prima dealer.

F.Boers (Zaandijk)
21-01-2021

Al 5 Toyota's hier afgenomen en in volledig naar tevredenheid in onderhoud gehad. Vriendelijk klantgericht medewerkers die alle kosten van te voren samen doornemen. Zeker aan te bevelen.

Keith Jones (Zaanstad)
21-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.