Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

545 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een prettige dealer, persoonlijk, servicegericht en kleinschalig. Ik voel me hier klant en geen nummer.

Eric (Amsterdam)
10-04-2019

De klant is koning bij de firma Beeks.

W van Noord (Wormer)
09-04-2019

Duidelijk met alles.

Jaco Brakenhoff (Zaandam)
09-04-2019

Ben goed behandeld.

Jacob Taams (Oostzaan)
09-04-2019

Gewoon toppie.

a.bouwman (zaandam)
09-04-2019

Vriendelijke aardige medewerkers. Van balie medewerkers, verkopers, monteurs, magazijnmedewerkers tot directeur aan toe groeten en/of geven een handje.

Richie Parmessar (Amsterdam )
06-03-2019

Zie mijn eerdere antwoorden

Ronald Jansen (Assendelft)
27-02-2019

Nette ontvangst en duidelijke werkafspraken. Gaf veel vertrouwen.

H. Oostwal (Zaandam)
20-02-2019

Vriendelijke medewerkers , goede service.

Dhr . Dasgn (Zaandam )
20-02-2019

Omdat alles naar volle tevredenheid verloopt en de service is meer dan prima.

M.J. van Houte (Zaandam)
14-02-2019

Bij binnenkomst niet meteen een reactie. Personeel was verdiept in de schermen. De leenfietsen zijn toyota onwaardig. Dat kan wel wat beter.

Dhr. de Kruijff
14-02-2019

Correcte en vriendelijke behandeling en werk volgens prijsopgave uitgevoerd

Ron Zwart (Zaandam)
01-02-2019

We komen al meer dan 10 jaar bij Toyota Beeks met beide autos. Altijd alles naar tevredenheid uitgevoerd. Geven ook aan wanneer iets niet perse nodig is. Zo had ik een keer gevraagd de ruitenwissers te vervangen, maar zij gaven aan dat deze alleen maar vettig waren en derhalve alleen grondig schoongemaakt. Bonafide bedrijf.

Dhr. Jones (Zaanstad)
01-02-2019

Goede service

Chris Honingh (Krommenie)
01-02-2019

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Werken er echt om jou te helpen. Werken snel en secuur.

Jennifer Hal (Koog aan de Zaan)
01-02-2019

met 13000 km banden afgekeurd voor apk terwijl ik voor mijn gevoel de hoofdprijs heb betaald om er minimaal 50.000 km kan rijden zonder slijtage: gebreken die zeker door een garage voortijdig bekeken had kunnen worden. geen reactie op de vraag wat ik aan inruil kan krijgen op een nieuwe auto.

j van der berg
01-02-2019

Zij geven de juiste info, geven de verwachte service en zijn terzake kundig, zoals men mag verwachten van een merk als het uwe. Ik had met Nissan op het laatst héél andere ervaringen na 17 jaar Nissan gereden te hebben.

H. T. J. van der Linde (Oostzaan)
25-01-2019

Prettige sfeer en goede service

Arthur van Haarlem (Zaandam)
23-01-2019

Prima garage waar tijd is voor uitleg en goede informatie wordt gegeven.Voelen ons erg "thuis" bij deze garage.

Mevr. de Jong (Zaandijk)
23-01-2019

Ik ben heel tevreden. Het is een prettig bedrijf, klantvriendelijk, duidelijke afspraken en goede service.

Annelies Timmermans (Koog aan de Zaan)
16-01-2019

Auto Beeks is een middelgrote dealer waar de mensen in goede teamgeest werken aan een gezamenlijk product. Als klant voel je je zeer serieus genomen. Vakkennis en enthousiasme bij alle medewerkers waar ik mee te maken had. Blij met Beeks en blij met Toyota!

H. J. Fijlstra (Santpoort Zuid)
04-01-2019

Zeer vriendelijk personeel. Mooie showroom. Locatie gemakkelijk te bereiken.

Mw.Schutte (Amsterdam)
04-01-2019

Ik ben tevreden over Auto Beeks.

Yvonne Voorhorst (Wormerveer)
04-01-2019

Kom er al jaren en wordt altijd goed geholpen

M.Holterman (Zaandam)
04-01-2019

Het is een zeer prettig hulpvaardig bedrijf. Je kan altijd met je vragen komen, en er word altijd tijd voor je vrij gemaakt. Wij zijn sinds 1 jaar klant maar zijn erg positief, over de hulpvaardigheid van het bedrijf.

Mevr. C. Alink (Zaandam)
04-01-2019

Vriendelijke en nette receptie en alle werkzaamheden zijn boven verwachting uitgevoerd.

M. Kampman (Amsterdam)
04-01-2019

Perfecte service, open en eerlijk. Top !!!

Koopman
04-01-2019

Toyota dealer Auto Beeks B.V handelt op een vriendelijke en correcte manier onderhoud en schade af, representatief voor Toyota.

Mevr. I.J.M.Mobron (oostzaan)
04-01-2019

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, er is zelfs aandacht voor de hond met een bakje water! En als je even moet wachten is dat ook geen ramp. Kortom de service is goed en medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

Marja van der Werff (Amsterdam Noord)
19-12-2018

Prettige en alom goede service en verblijf in wachtruimte

Paul Romeijn (Westzaan)
19-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.