9,1
563 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

563 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Als ik een 10 zou geven dan is het zo perfect. Er is altijd wel wat te verbeteren. Scherp houden zou ik zeggen.

John Prins (Zaandam)
23-07-2019

Auto Beeks Zaandam. Is aan te bevelen.

Ans van Dijken (Amsterdam)
23-07-2019

Een top dealer met uitstekende service.

Dhr. J.van der Zee (Zaandam)
17-07-2019

Ben al 8 jaar klant en rij dus ook 8 jaar Toyota ik kom enkel voor de gebruikelijke onderhouds beurten en dat wordt correct uitgevoerd volgens afspraak.

Ron Lem (Zaandam)
17-07-2019

was vorige keer ook prima

N.J. Moes (Zaandijk)
11-07-2019

Klantvriendelijkheid, komen afspraken na en prima service

Cor Visser (Amsterdam)
11-07-2019

Fijne mensen, je voelt je welkom en je wordt uitstekend geholpen.

j. van Velzen (Hillegom)
04-07-2019

Zeer correcte en proffesionele garage, zeer sympatiek en vakkundig personeel.

Dirk van de Water (Zaandam)
21-06-2019

Vertrouwelijk

Mw Goktekin
14-06-2019

Goed en netjes geholpen

Duke
07-06-2019

Goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer om de auto op te halen. Goede service, goede feedback als er wijzigingen zijn in de afspraken. Prettige sfeer.

J.H.M. Kortekaas (Velsen Noord)
31-05-2019

Men luistert goed naar de wensen van de klant. Denkt daarin mee en geeft goede adviezen. Komen afspraken na en informeren je tijdens het traject goed over wijzigingen etc.

Martijn van Gellekom (Zaandijk)
31-05-2019

Kundig, betrouwbaar, goede service, klantvriendelijk.

Peter L (Zaandam)
17-05-2019

Bij Auto Beeks ben je "een bekende" en niet zo maar een klant. Er wordt met je meegedacht, je krijgt een eerlijk advies en er worden nooit onnodige werkzaamheden uitgevoerd. Als het noodzakelijk is wordt er echt moeite gedaan om je zo snel mogelijk te helpen. Al 10 jaar een betrouwbaar adres met zéér vriendelijke en vakkundige medewerkers. Klasse !

Louise van Dam (Amsterdam)
08-05-2019

Ontvangst was goed. Verder hebben ze mij geadviseerd om APK tegelijk me de beurt uit te voeren.Ruilauto was aangeboden maar ik had geen auto nodig.

D.Diderik (Zaandam)
03-05-2019

top service, eerlijke prijsopgave en uiterst klantvriendelijk

Kees Raaphorst
24-04-2019

niet nodig

R.van.Gelderen (Zaandam)
24-04-2019

Klantvriendelijk, goede service en betrouwbaar.

Dhr P. Thomas
18-04-2019

Een prettige dealer, persoonlijk, servicegericht en kleinschalig. Ik voel me hier klant en geen nummer.

Eric (Amsterdam)
10-04-2019

De klant is koning bij de firma Beeks.

W van Noord (Wormer)
09-04-2019

Duidelijk met alles.

Jaco Brakenhoff (Zaandam)
09-04-2019

Ben goed behandeld.

Jacob Taams (Oostzaan)
09-04-2019

Gewoon toppie.

a.bouwman (zaandam)
09-04-2019

Vriendelijke aardige medewerkers. Van balie medewerkers, verkopers, monteurs, magazijnmedewerkers tot directeur aan toe groeten en/of geven een handje.

Richie Parmessar (Amsterdam )
06-03-2019

Zie mijn eerdere antwoorden

Ronald Jansen (Assendelft)
27-02-2019

Nette ontvangst en duidelijke werkafspraken. Gaf veel vertrouwen.

H. Oostwal (Zaandam)
20-02-2019

Vriendelijke medewerkers , goede service.

Dhr . Dasgn (Zaandam )
20-02-2019

Omdat alles naar volle tevredenheid verloopt en de service is meer dan prima.

M.J. van Houte (Zaandam)
14-02-2019

Bij binnenkomst niet meteen een reactie. Personeel was verdiept in de schermen. De leenfietsen zijn toyota onwaardig. Dat kan wel wat beter.

Dhr. de Kruijff
14-02-2019

Correcte en vriendelijke behandeling en werk volgens prijsopgave uitgevoerd

Ron Zwart (Zaandam)
01-02-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.