9,1
644 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

644 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaar.

Harm Fris
04-03-2021

Super service, nooit problemen.

Brigitte van lemmeren (Amsterdam )
25-02-2021

Met verkoop en garage goede contacten.

Nico Hoogervorst (Krommenie )
22-02-2021

Prima contact.

V meurs (Zaandam)
11-02-2021

Meer dan tien jaar goede service.

Piet Lansu (Krommenie)
11-02-2021

Fijne garage. Aardig personeel. Klantvriendelijk.

Els van der Kleij (Amsterdam)
04-02-2021

Goede service, afspraken nagekomen en vriendelijk geholpen.

Harrie van der Laan (Wormerveer )
21-01-2021

Mijn 7e Toyota bij Beeks vandaan en altijd correct en persoonlijke behandeling.

Mijnheer Stef (Krommenie)
21-01-2021

Een prima dealer.

F.Boers (Zaandijk)
21-01-2021

Al 5 Toyota's hier afgenomen en in volledig naar tevredenheid in onderhoud gehad. Vriendelijk klantgericht medewerkers die alle kosten van te voren samen doornemen. Zeker aan te bevelen.

Keith Jones (Zaanstad)
21-01-2021

Altijd klantvriendelijk en prima service!

Petra van der Plas (Zaandijk)
21-01-2021

Wij zijn al jaren heel erg tevreden over deze dealer en garage. Als er problemen zijn worden die adequaat opgelost, als klanten worden wij vriendelijk en duidelijk geholpen. Wij zijn heel blij met deze dealer en de mensen die er werken. Zeker zouden wij deze garage aanraden bij onze vrienden en kennissen.

Bep de Jong
21-01-2021

Ik kom er al jaren lang.

Mevrouw M.Janse
21-01-2021

Het is een zeer klantvriendelijke autodealer. De mensen zijn erg behulpzaam.

Janine
14-01-2021

Je wordt altijd goed en vriendelijk te woord gestaan.

M. Van Rookhuizen
04-01-2021

Zeer vriendelijke receptie, en zeer goede werkplaats medewerkers.

Cora Alink (Zaandam)
04-01-2021

Uitstekende service.

Dhr. Smit
28-12-2020

Ik heb niets te wensen.

Anne Marie Hoenderdaal (Amsterdam)
28-12-2020

Goede prijs afspraken, en weer een keurige auto!

Dhr, Zegers (Zaandam)
16-12-2020

Vriendelijk en duidelijk.

Hen van Elferen (Zaandam )
16-12-2020

Auto Beeks B.V. is door het plezierige, persoonlijke contact en de goede service een prima garage om klant bij te zijn.

Alan de Geus (Koog a/d Zaan)
30-11-2020

Klantvriendelijk en goede service.

Dias Barbosa (Assendelft)
26-11-2020

Vriendelijk met goede service. Ze doen precies wat je zou hopen dat een betrouwbare garage zou moeten doen.

Dick de Groot (Amsterdam )
04-11-2020

Vakkundig personeel met prima omgangsvormen. Afspraak is afspraak.

Herman Broenland (Wormer)
04-11-2020

Toyota Beeks is een zeer klantvriendelijke dealer die meedenkt over wat het beste past binnen de wensen.

Mevr. Bennekers (Zaandam)
27-10-2020

Goede service goede info. Redelijk tarief.

Will Leydeckers (Assendelft)
22-10-2020

Vriendelijk personeel, men laat de klant eerst rustig rondkijken. Er wordt direct een proefrit aangeboden bij interesse. Na de aankoop een prettige afhandeling en een feestelijke aflevering. Dat maakt het net even leuker.

Linda Prince
28-09-2020

Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Troy Hoelas (Koog aan de Zaan )
21-09-2020

Vind alles bij Toyota Beeks top.

G.R.Seanor (Zaandam)
21-09-2020

Always ready to help with everything.

G.R.Seanor (Zaandam)
28-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.