9,1
587 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

587 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Omdat we altijd vriendelijk behandeld worden, ze kennen ons, we voelen het altijd als prettig, ze maken een praatje met je, gewoon prima. En ik geef meestal als hoogste cijfer een 8 omdat het altijd nog ietsje beter kan.

piet en petra henneke (zaandam)
30-04-2020

Vriendelijke, betrouwbare garage.

Marco Naarden (Zaandam )
23-04-2020

Auto Beeks doet de werkzaamheden goed. Ik heb iets tegen de dwangmatige prijsbepalingen/voorschriften van de importeur.

J. Stolp (Zaandam)
17-04-2020

Toyota Beeks staat altijd klaar.

Fam. Walburg (Krommenie)
17-04-2020

Goede service werkt volgens goede tijdsplanning

Will leydeckers (Assendelft )
26-03-2020

Goede service en vriendelijke personeel. En altijd in overleg.

Petra labree (Zaandam)
26-03-2020

Voldoet aan alle verwachtingen, correct personeel, ziet er netjes en opgeruimd uit, prijs is correct.

ferdi kramer (Krommenie)
23-03-2020

Persoonlijke en vriendelijke benadering. Gewaardeerd als klant.

Frans Thewessen (Amsterdam)
20-03-2020

Prima service en dienstverlening.

Joist (Heemskerk)
19-03-2020

Goede service en betrouwbaar.

Harm Fris (Zaandam)
16-03-2020

Inmiddels 11 jaar klant. Reparaties worden goed en zorgvuldig gedaan. Contactpersonen bij de werkplaatsbalie zijn deskundig en klantvriendelijk.

Hans Prast (Hoorn)
09-03-2020

Vriendelijk personeel. Belangstelling voor je als persoon. Er is altijd koffie en een krantje beschikbaar. Er is een mooie showroom om even een kijkje te doen. Staat altijd voor je klaar. Werkt volgens afspraak en op tijd.

Langedijk
21-02-2020

Al jaren klant en dat blijft zo.

C Gorter (Amsterdam)
12-02-2020

Betrouwbaar. vriendelijk mensen. denken mee. fijne service

Martijn Hinfelaar (Amsterdam)
12-02-2020

Wij komen hier al 12 jaar met onze autos. Altijd naar tevredenheid geholpen met aankoop en onderhoud. Niet van plan om hier weg te gaan - een aanrader.

Keith Jones
07-02-2020

Goede service

Dhr W van Noord (Wormer)
05-02-2020

Vriendelijke receptie, afspraken worden waargemaakt, goede uitvoering van de werkzaamheden

A.Pottjewijd
29-01-2020

Al 9 jaar klant en altijd super tevreden!

Mevr. Annemarie Passenier (Zaandam)
21-01-2020

zeer prettig geholpen goede uitleg prettige verkoper die veel voor ons gedaan heeft en waar we altijd bij aan kunnen kloppen voor uitleg top Dealer .

D .Bloemberg (westzaan)
15-01-2020

Altijd prettig professionele ontvangst. Komen afspraken na. Werkplaats werkt goed en snel. Showroom en receptie personeel zeer behulpzaam bij vragen en/of advies.

Joke Schutte (Amsterdam)
08-01-2020

Goede, betrouwbare dealer. Altijd bereid om mee te denken, goede service en duidelijke afspraken. Prettig om zaken mee te doen.

Annelies Timmermans (Koog aan de Zaan)
08-01-2020

Goed en direct geholpen.

Werkhoven (Zaandam )
02-01-2020

Altijd perfecte afhandeling.

Dhr. Zegers (zaandam)
02-01-2020

Ik werd prima geholpen, en mijn servicevraag werd vlot en technisch correct afgehandeld. De servicebalie werd vriendelijk, correct en klantvriendelijk bemand.

A. Geldof (Zaandam)
30-12-2019

Vind het best een nette dealer. Miste alleen dat het verkoop personeel herkenbaar Toyota kleding droeg.

J mijnen
30-12-2019

Wij zijn uitermate tevreden met de dienstverlening en behandeling die ons ten deel valt wanneer wij met auto Beeks te doen hebben.

George Leenes (Landsmeer)
18-12-2019

Ze staan altijd klaar voor je

M.Holterman (Zaandam )
18-12-2019

zoals reeds eerder vermeld . een auto kopen is niet iets wat je dagelijks doet.het is toch een speciale gebeurtenis en helemaal als het een auto betreft voor je vrouw. van de peogot 107 naar de Toyota x fun is toch wel een verschil.voor de goede orde in het voordeel van de xfun. met de verkoper afgesproken om nog eens langs te komem voor een bakkie en dan het een en ander door te spreken. conclusie = vertrouwd

dhr F.Versteeg
18-12-2019

zeer tevreden

michiel van soeren (Zaandam)
11-12-2019

De Fa. Beeks is voor mij al vele jaren een vertrouwd en heel plezierig adres voor alles wat met mijn Toyota te maken kan hebben.

Alan de Geus (Koog a/d Zaan)
03-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.