9,1
572 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

572 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service

Dhr W van Noord (Wormer)
05-02-2020

Vriendelijke receptie, afspraken worden waargemaakt, goede uitvoering van de werkzaamheden

A.Pottjewijd
29-01-2020

Al 9 jaar klant en altijd super tevreden!

Mevr. Annemarie Passenier (Zaandam)
21-01-2020

zeer prettig geholpen goede uitleg prettige verkoper die veel voor ons gedaan heeft en waar we altijd bij aan kunnen kloppen voor uitleg top Dealer .

D .Bloemberg (westzaan)
15-01-2020

Altijd prettig professionele ontvangst. Komen afspraken na. Werkplaats werkt goed en snel. Showroom en receptie personeel zeer behulpzaam bij vragen en/of advies.

Joke Schutte (Amsterdam)
08-01-2020

Goede, betrouwbare dealer. Altijd bereid om mee te denken, goede service en duidelijke afspraken. Prettig om zaken mee te doen.

Annelies Timmermans (Koog aan de Zaan)
08-01-2020

Goed en direct geholpen.

Werkhoven (Zaandam )
02-01-2020

Altijd perfecte afhandeling.

Dhr. Zegers (zaandam)
02-01-2020

Ik werd prima geholpen, en mijn servicevraag werd vlot en technisch correct afgehandeld. De servicebalie werd vriendelijk, correct en klantvriendelijk bemand.

A. Geldof (Zaandam)
30-12-2019

Vind het best een nette dealer. Miste alleen dat het verkoop personeel herkenbaar Toyota kleding droeg.

J mijnen
30-12-2019

Wij zijn uitermate tevreden met de dienstverlening en behandeling die ons ten deel valt wanneer wij met auto Beeks te doen hebben.

George Leenes (Landsmeer)
18-12-2019

Ze staan altijd klaar voor je

M.Holterman (Zaandam )
18-12-2019

zoals reeds eerder vermeld . een auto kopen is niet iets wat je dagelijks doet.het is toch een speciale gebeurtenis en helemaal als het een auto betreft voor je vrouw. van de peogot 107 naar de Toyota x fun is toch wel een verschil.voor de goede orde in het voordeel van de xfun. met de verkoper afgesproken om nog eens langs te komem voor een bakkie en dan het een en ander door te spreken. conclusie = vertrouwd

dhr F.Versteeg
18-12-2019

zeer tevreden

michiel van soeren (Zaandam)
11-12-2019

De Fa. Beeks is voor mij al vele jaren een vertrouwd en heel plezierig adres voor alles wat met mijn Toyota te maken kan hebben.

Alan de Geus (Koog a/d Zaan)
03-12-2019

Auto Beeks is een goed bedrijf. De ontvangst is vriendelijk en het onderhoud en tijdspanne waarbinnen het wordt uitgevoerd klopt.

Jan Kok ( Zaandam)
22-11-2019

Auto Beeks, is een dealer zoals deze moet zijn. Correct, transparant, klantvriendelijk. Ik kan deze garage van harte aan bevelen. Ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld in Auto Beeks. Fijn bedrijf.

Marja van der Werff (Amsterdam)
22-11-2019

Klant vriendelijk, stelt de klant op zijn gemak, verstand van zaken, mooie showroom en geen moeite is teveel.Aan te bevelen bij familie en vrienden, geldt zeker voor het merk Toyota.

Joop Koeberg (Amsterdam)
19-11-2019

Zeer goede garage, goede service

J. van Loon (Wormerveer)
19-11-2019

Garage Beeks is een prettige garage/dealer met vriendelijk personeel, je wordt altijd prettig behandeld en dus een bedrijf met een hoge service-graad.

dhr. H. Mauer (Zaandijk)
07-11-2019

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en je wordt met een glimlach en respect benaderd.

Dhr. B. van Knijff
05-11-2019

Vriendelijk personeel en goede service

Hans Jas (Assendelft )
23-10-2019

Zeer prettig en op loop afstand

H van t loo (Zaandam)
23-10-2019

Fijne mensen die hun klanten echt kennen en doen altijd iets extra’s. Wat mij betreft een echte 9+ organisatie!Naast de kennis en kunde over Toyota. Zeer goede dealer.

Pieter de L. (ZAANDAM )
09-10-2019

Vriendelijke sfeer, deskundige medewerkers aan receptie, duidelijk over uitgevoerde werkzaamheden.

Rob Greidanus
30-09-2019

Werkzaamheden zijn netjes en volgens opgave uitgevoerd, voor de extra werkzaamheden is vooraf toestemming gevraagd. Ik ben zeer tevreden over dealer Beeks.

B.W.Tolstra (Koog aan de Zaan)
26-09-2019

Als klant kennen zij mij en het contact is altijd zeer vriendelijk; correct en duidelijk. Men probeert de kosten van reparatie zo laag mogelijk te houden. Wat uiteraard volgens de Toyota normen gaat.

Dick de Jong (Zaandijk)
26-09-2019

Warm welkom en veel persoonlijke aandacht en meedenken in oplossingen en duidelijke communicatie

Ed van Zuylen (Zaandam)
26-09-2019

Er is altijd ruimte voor verbetering dus net geen 10. Een 10-De receptiemedewerker is goud waard. Zowel telefonisch als face to face altijd vriendelijk en beleefd.

Ina van Tongeren (Oostzaan)
23-09-2019

Prima service, word altijd prettig te woord gestaan en goede uitleg bij reparatie.

Ingrid van der Velden (Zaandam)
23-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.