9,1
587 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

587 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Troy Hoelas (Koog aan de Zaan )
21-09-2020

Vind alles bij Toyota Beeks top.

G.R.Seanor (Zaandam)
21-09-2020

Always ready to help with everything.

G.R.Seanor (Zaandam)
28-08-2020

Goede afspraken, prima service en uitstekend onderhoud!

Anneke (Purmerend)
21-08-2020

Afgesproken werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Bij een grote beurt wordt de auto niet gewassen en gezogen.

b.w.tolstra (koog aan de zaan)
14-08-2020

Eerlijke betrouwbare dealer met goede monteurs.

Peter (Zaandam)
13-08-2020

Betrouwbaar, correct, vriendelijk.

Dhr C.Groen (amsterdam)
12-08-2020

Goede service. Open en transparant! Hele fijne dealer, maar daar betaal je wel voor!

Mvr Hoff
12-08-2020

Altijd correct, goede service en redelijke prijzen. Hoge kwaliteit van Toyota.

E. Uittenbosch (Oostzaan)
10-08-2020

Prettige en vriendelijke mensen, behulpzaam, correct en deskundig. Denken altijd met je mee voor de beste oplossing. Dit geldt overigens niet alleen voor receptie en monteurs. Ook voor de verkopers en directie. Een pluim, dus een dikke 10!

Fred van der Meijden (Zaandam)
06-08-2020

Vriendelijke en professionele mensen. Komen hun afspraken na. Hebben een groot gevoel voor service. Wij zijn steeds dik tevreden.

Hans Fijlstra (Santpoort Zuid)
05-08-2020

Ik werd prima geholpen en mocht gelijk een proefrit maken. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de auto geleverd zou worden. Tijdens het afleveren is alles duidelijk en rustig doorgenomen.

Peter Welsink
05-08-2020

Vanwege de klantvriendelijkheid en de service.

Peter (Amsterdam )
03-08-2020

Goede service.

P vreeburg (Assendelft )
03-08-2020

Altijd servicegericht, vriendelijk en geven niet het idee dat er iets teveel is.

Gert Schilstra (Westzaan)
03-08-2020

Goede service, zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Chris Wildeboer (Heemskerk)
26-06-2020

Ben tevreden met mijn keuze van Auto Beeks.

Irene (Amsterdam)
18-06-2020

Vriendelijkheid en altijd direct geholpen.

Pieter Schwebke (Oostzaan)
17-06-2020

Correct ter behandeling.

Wim boontjes (Assendelft)
10-06-2020

Professioneel, denken met je mee, komen afspraken na en eerlijk. De medewerker van de werkplaatsreceptie is het gezicht van Toyota, altijd vrolijk en meedenkend. De monteurs zijn zeer professioneel ze weten wat ze doen en zijn snel ook.

Akram Doudouh (Assendelft)
10-06-2020

Nette zaak, vriendelijke medewerkers.

Piet Schuddeboom
10-06-2020

Verstand van zaken, altijd vriendelijk, goede adviezen, begripvol, komen afspraak na.

Hendrik de Reus
10-06-2020

zeer vriendelijk en goed geholpen.

kitty (Zaandam )
10-06-2020

Prettig contact met de medewerkers, hulpvaardig en professioneel.

arie den Butter (Bergen (nh))
08-06-2020

van de heer Beeks en de medewerkers in de vele jaren dat wij, en na het overlijden van mijn echtgenoot ik, klant waren/ben altijd een buitengewone vorm van klantvriendelijkheid ondervonden en goede, snelle service.

e.j.de boer-meyer (zaandam)
28-05-2020

Zeer behulpzaam met het vinden van velgen met winterbanden in een korte tijd. Zeer vriendelijke behandeling van de klanten.

Dhr. D. Hollemans (Koog aan de Zaan)
21-05-2020

Klantgericht en vriendelijk. Deskundige medewerkers.

Pieter de Leth (Zaandam)
06-05-2020

Zoals eerder gezegd, eerlijke dealer, vriendelijk en capabel personeel.

henk soolsma (zaandam)
06-05-2020

Hartelijk ontvangst receptiemedewerker (heeft gelijk mijn telefoonboek overgezet, i.v.m. aanschaf nieuwe telefoon). Onderhoud goed, en op tijd, uitgevoerd. Voor extra werk (voorbanden profiel <) werd ik gebeld.

Ger Vrouwe (Assendelft)
06-05-2020

Na ervaring met diverse andere garages was en is het uitzonderlijk prettig om hier klant te zijn.

Frans Bohte (Zaandam )
30-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.