9,1
572 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Beeks

9,1

572 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Chris Wildeboer (Heemskerk)
26-06-2020

Ben tevreden met mijn keuze van Auto Beeks.

Irene (Amsterdam)
18-06-2020

Vriendelijkheid en altijd direct geholpen.

Pieter Schwebke (Oostzaan)
17-06-2020

Correct ter behandeling.

Wim boontjes (Assendelft)
10-06-2020

Professioneel, denken met je mee, komen afspraken na en eerlijk. De medewerker van de werkplaatsreceptie is het gezicht van Toyota, altijd vrolijk en meedenkend. De monteurs zijn zeer professioneel ze weten wat ze doen en zijn snel ook.

Akram Doudouh (Assendelft)
10-06-2020

Nette zaak, vriendelijke medewerkers.

Piet Schuddeboom
10-06-2020

Verstand van zaken, altijd vriendelijk, goede adviezen, begripvol, komen afspraak na.

Hendrik de Reus
10-06-2020

zeer vriendelijk en goed geholpen.

kitty (Zaandam )
10-06-2020

Prettig contact met de medewerkers, hulpvaardig en professioneel.

arie den Butter (Bergen (nh))
08-06-2020

van de heer Beeks en de medewerkers in de vele jaren dat wij, en na het overlijden van mijn echtgenoot ik, klant waren/ben altijd een buitengewone vorm van klantvriendelijkheid ondervonden en goede, snelle service.

e.j.de boer-meyer (zaandam)
28-05-2020

Zeer behulpzaam met het vinden van velgen met winterbanden in een korte tijd. Zeer vriendelijke behandeling van de klanten.

Dhr. D. Hollemans (Koog aan de Zaan)
21-05-2020

Klantgericht en vriendelijk. Deskundige medewerkers.

Pieter de Leth (Zaandam)
06-05-2020

Zoals eerder gezegd, eerlijke dealer, vriendelijk en capabel personeel.

henk soolsma (zaandam)
06-05-2020

Hartelijk ontvangst receptiemedewerker (heeft gelijk mijn telefoonboek overgezet, i.v.m. aanschaf nieuwe telefoon). Onderhoud goed, en op tijd, uitgevoerd. Voor extra werk (voorbanden profiel <) werd ik gebeld.

Ger Vrouwe (Assendelft)
06-05-2020

Na ervaring met diverse andere garages was en is het uitzonderlijk prettig om hier klant te zijn.

Frans Bohte (Zaandam )
30-04-2020

Omdat we altijd vriendelijk behandeld worden, ze kennen ons, we voelen het altijd als prettig, ze maken een praatje met je, gewoon prima. En ik geef meestal als hoogste cijfer een 8 omdat het altijd nog ietsje beter kan.

piet en petra henneke (zaandam)
30-04-2020

Vriendelijke, betrouwbare garage.

Marco Naarden (Zaandam )
23-04-2020

Auto Beeks doet de werkzaamheden goed. Ik heb iets tegen de dwangmatige prijsbepalingen/voorschriften van de importeur.

J. Stolp (Zaandam)
17-04-2020

Toyota Beeks staat altijd klaar.

Fam. Walburg (Krommenie)
17-04-2020

Goede service werkt volgens goede tijdsplanning

Will leydeckers (Assendelft )
26-03-2020

Goede service en vriendelijke personeel. En altijd in overleg.

Petra labree (Zaandam)
26-03-2020

Voldoet aan alle verwachtingen, correct personeel, ziet er netjes en opgeruimd uit, prijs is correct.

ferdi kramer (Krommenie)
23-03-2020

Persoonlijke en vriendelijke benadering. Gewaardeerd als klant.

Frans Thewessen (Amsterdam)
20-03-2020

Prima service en dienstverlening.

Joist (Heemskerk)
19-03-2020

Goede service en betrouwbaar.

Harm Fris (Zaandam)
16-03-2020

Inmiddels 11 jaar klant. Reparaties worden goed en zorgvuldig gedaan. Contactpersonen bij de werkplaatsbalie zijn deskundig en klantvriendelijk.

Hans Prast (Hoorn)
09-03-2020

Vriendelijk personeel. Belangstelling voor je als persoon. Er is altijd koffie en een krantje beschikbaar. Er is een mooie showroom om even een kijkje te doen. Staat altijd voor je klaar. Werkt volgens afspraak en op tijd.

Langedijk
21-02-2020

Al jaren klant en dat blijft zo.

C Gorter (Amsterdam)
12-02-2020

Betrouwbaar. vriendelijk mensen. denken mee. fijne service

Martijn Hinfelaar (Amsterdam)
12-02-2020

Wij komen hier al 12 jaar met onze autos. Altijd naar tevredenheid geholpen met aankoop en onderhoud. Niet van plan om hier weg te gaan - een aanrader.

Keith Jones
07-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.